Algemene voorwaarden
Op alle aanbiedingen en huurovereenkomsten zijn de BOVAG Huurvoorwaarden van toepassing met in achtneming van de volgende aanvullende voorwaarden: 

Borgstelling

Betaling
Wanneer het voertuig wordt ingeleverd aan het eind van de huurperiode wordt de eindafrekening gemaakt. De borgstelling wordt hierin verrekend. Eventuele nog te betalen bedragen kunnen via creditcard, PIN of a contant worden voldaan.

Legitimatie:
Bij het ophalen van de auto dient de huurder en bestuurder zich te legitimeren met:
- een in Nederland geldig rijbewijs (langer dan 1 jaar in bezit)
- een paspoort of ID kaart.
Bij ontbreken van een van de documenten kan de verhuring niet plaatsvinden!

Verzekeringen

Calamiteiten
Schade of aanrijding: Wij adviseren u ons zo snel mogelijk in kennis te stellen van de schade en daarnaast ook een schadeformulier in te vullen. Deze treft u in het voertuig aan. Het volledig ingevulde schadeformulier ontvangen wij graag spoedig. Is het niet mogelijk om verder te rijden dan kunt u zich binnen onze openingstijden wenden tot ons via telefoonnummer 0031793605953 en buiten onze openingstijden tot de Bovemij Alarmcentrale via telefoonnummer +31 (0) 24-360 2060.

NB; klant is bij schade altijd verplicht een compleet ingevuld schadeformulier te overhandigen. Bij het ontbreken van het schadeformulier zijn alle kosten voor rekening van huurder.

Pech onderweg
Ondanks ons zorgvuldig onderhoud kan er onderweg altijd iets mis gaan. Daarom hebben wij een pechservice op al onze voertuigen. Ook bij pech kan de huurder zich wenden tot de AA-Team Alarmcentrale (+310793605953 deze is 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar. Reparaties mogen alleen in overleg met de verhuurder worden uitgevoerd.

Verduistering/diefstal
Bij verduistering of diefstal dient u zo snel mogelijk aangifte te doen bij de politie. Een kopie van het aangifteformulier, een schadeformulier en de originele sleutels ontvangen wij zo snel mogelijk. Daarnaast dient u ons zo snel mogelijk op de hoogte te brengen van het voorval.

Huurperioden
Verkorttarief: < 4 uur.
Dagtarief: kalenderdag van 8.00 uur tot 24.00 uur middernacht*.
Weekendtarief: vrijdag 17.00 uur tot maandag 08:00 uur.                     
Weektarief: vanaf maandag 08.00 uur tot maandag 08.00 uur.
Bij overschrijding van de huurperiode, langer dan 59 minuten, is de huurder verplicht de kosten van 24 uur extra huurtermijn te vergoeden.
*M.u.v. de zaterdag. Op zaterdag zijn onze locaties vanaf 9.00 uur geopend.

Retourneren buiten openingstijden
Indien verhuurder toestemming heeft gegeven het voertuig op een tijdstip gelegen buiten de openingstijden van het filiaal terug te brengen, blijft de huurder aansprakelijk voor schade aan het voertuig tot het tijdstip waarop het filiaal het voertuig feitelijk ontvangt en inspecteert.

Annulering reservering / niet ophalen huurauto
Indien huurder binnen 48 uur voor aanvang van de reservering annuleert of de auto wordt in zijn geheel niet opgehaald, wordt de helft van de huurperiode doorberekend.

Huisdieren:
Het is niet toegestaan (huis)dieren in het voertuig mee te nemen. Indien dit wel gebeurt, berekenen wij de schoonmaakkosten van minimaal € 100,- door.

Roken:
Het is niet toegestaan in het voertuig te roken. Indien dit wel gebeurt, berekenen wij de schoonmaakkosten van minimaal  € 100,- door.

Ruit- en Bandverzekering       
Een ster in de voorruit, een lekke band onderweg, helaas kan dit met een huurauto ook voorkomen. Vervelend, met name voor u als huurder. U wordt in dergelijke gevallen geconfronteerd met het eigen risico bedrag, naast de reguliere huursom van het voertuig. 

Winter-/zomerbanden                                                                                                           
Onze voertuigen zijn niet exclusief bestemd voor de Nederlandse wegen maar verspreiden zich over heel Europa. Omdat deze regelgeving van land tot land kan verschillen is het niet mogelijk om een voertuig te huren dat geschikt is om in geheel Europa te gebruiken. Als u een voertuig gebruikt in omstandigheden of op wegen die voor dat voertuig niet geschikt zijn, dan kunt u, net zoals in Nederland het geval is, aansprakelijk zijn voor de schade die daaruit voortvloeit. Het is daarom van belang dat onze huurders zichzelf zorgvuldig op de hoogte stellen van de verkeersregels die gelden tot in het land van bestemming. In diverse landen, waaronder Duitsland is het verplicht dat voertuigen zijn aangepast aan de winterse omstandigheden. Dit kan betekenen dat het voertuig moet zijn voorzien van winterbanden en/of sneeuwkettingen. Onze voertuigen worden voornamelijk binnen Nederland gebruikt en voldoen daarom uitsluitend aan de Nederlandse regelgeving. Wij hebben onze voertuigen niet standaard voorzien van winterbanden evenmin leveren wij standaard sneeuwkettingen bij onze voertuigen.

Beschikkingen                                                                                                                       
Beschikkingen (bekeuringen), inclusief behandelingskosten, komen voor rekening van de huurder/bestuurder.

Fokkerstraat 22
2722 NJ Zoetermeer
Maandag:
Op afspraak
Dinsdag:
09.00 - 17.00
Woensdag:
09.00 - 17.00
Donderdag:
09.00 - 17.00
Vrijdag:
09.00 - 17.00
Zaterdag:
09.00 - 17.00
Proudly powered by Pro Dedicated
map-markerphone-squareenvelopeuniversal-access linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram